Bra plantskola i Blekinge län

Totalt finns det 12 växthus i Blekinge län som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 8 olika platser. Där det finns plantskolor och handelsträdgårdar som planterar trevliga plantor i Blekinge län är i:



Tips på handelsträdgårdar i Dalarnas län

Totalt finns det 25 växthus i Dalarnas län som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 16 olika platser. De platser i Dalarnas län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:



Tips på handelsträdgårdar i Gotlands län

Det finns 9 handelsträdgårdar i Gotlands län som håller på med att förädla och olda fram plantor från frön. Där det finns plantskolor och handelsträdgårdar som planterar trevliga plantor i Gotlands län är i:



Tips på handelsträdgårdar i Gävleborgs län

Det finns 27 handelsträdgårdar i Gävleborgs län som håller på med att förädla och olda fram plantor från frön. De platser i Gävleborgs län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:



Tips på handelsträdgårdar i Hallands län

Totalt finns det 50 växthus i Hallands län som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 19 olika platser. De platser i Hallands län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:



Tips på handelsträdgårdar i Jämtlands län

Totalt finns det 10 växthus i Jämtland som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 9 olika platser. Där det finns plantskolor och handelsträdgårdar som planterar trevliga plantor i Jämtlands län är i:



Inga plantskolor i Jönköpings län

Det finns inga trädgårdsodlare i Jönköpings län. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än plantskolor och trädgårdsodlare eller undersöka något angränsande område till Jönköpings län och hoppas hitta något där.



  Bra plantskola i Kalmar län

  Totalt finns det 25 växthus i Kalmar län som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 17 olika platser. De platser i Kalmar län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:



  Tips på handelsträdgårdar i Kronobergs län

  Totalt finns det 17 växthus i Kronoberg som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 12 olika platser. Där det finns plantskolor och handelsträdgårdar som planterar trevliga plantor i Kronobergs län är i:



  Tips på handelsträdgårdar i Norrbottens län

  Totalt finns det 23 växthus i Norrbotten som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 17 olika platser. De platser i Norrbottens län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:



  Bra plantskola i Skåne län

  Det finns 163 handelsträdgårdar i Skåne län som håller på med att förädla och olda fram plantor från frön. Där det finns plantskolor och handelsträdgårdar som planterar trevliga plantor i Skåne län är i:



  Bra plantskola i Stockholms län

  Totalt finns det 79 växthus i Stockholms län som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 43 olika platser. De platser i Stockholms län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:



  Tips på handelsträdgårdar i Södermanlands län

  Det finns 27 handelsträdgårdar i Södermanlands län som håller på med att förädla och olda fram plantor från frön. Där det finns plantskolor och handelsträdgårdar som planterar trevliga plantor i Södermanlands län är i:



  Bra plantskola i Uppsala län

  Det finns 17 handelsträdgårdar i Uppsala län som håller på med att förädla och olda fram plantor från frön. De platser i Uppsala län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:



  Bra plantskola i Värmland

  Totalt finns det 16 växthus i Värmland som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 8 olika platser. Där det finns plantskolor och handelsträdgårdar som planterar trevliga plantor i Värmlands län är i:



  Tips på handelsträdgårdar i Västerbottens län

  Det finns 19 handelsträdgårdar i Västerbottens län som håller på med att förädla och olda fram plantor från frön. De platser i Västerbottens län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:



  Tips på handelsträdgårdar i Västernorrlands län

  Det finns 30 handelsträdgårdar i Västernorrlands län som håller på med att förädla och olda fram plantor från frön. De platser i Västernorrlands län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:



  Bra plantskola i Västmanlands län

  Det finns 10 handelsträdgårdar i Västmanlands län som håller på med att förädla och olda fram plantor från frön. De platser i Västmanlands län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:



  Bra plantskola i Västra Götaland

  Totalt finns det 118 växthus i Västra Götaland som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 77 olika platser. Där det finns plantskolor och handelsträdgårdar som planterar trevliga plantor i Västra Götalands län är i:



  Bra plantskola i Örebro län

  Totalt finns det 31 växthus i Örebro län som kanske kan erbjuda de plantor, buskar och träd som ni är ute efter och dessa trädgårdsodlare finns på 15 olika platser. Där det finns plantskolor och handelsträdgårdar som planterar trevliga plantor i Örebro län är i:



  Tips på handelsträdgårdar i Östergötlands län

  Det finns 34 handelsträdgårdar i Östergötlands län som håller på med att förädla och olda fram plantor från frön. De platser i Östergötlands län som har flest plantskolor som erbjuder ekologiska plantor är:




  Allt intressant om handelsträdgårdar och plantskolor

  Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om plantskolorna men också en del kul och lustiga saker gällande det som odlas på en handelsträdgård.



  Meny - Plantskolor
  Till förstasidan på www.plantskolor.seHögst upp på sidan om plantskolorLängst ned på sidan om växthus
  E-plantaPlanteringstipsFruktträdNyheter